Welcome to the forum 👋, Guest

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

    Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Me përgatitje të këtillë të specave, nuk do të lëni asgjë në pjatë

Lina

NeTeDy.com ?
STAFF
Adm Nt2
Regjistruar më
Tet 30, 2020
Mesazhe
45,731

Me përgatitje të këtillë të specave, nuk do të lëni asgjë në pjatë​

8589451115b922ebb73ce9770296067_w640.jpg


Përbërësit:
– 6–7 speca,
– 150 g djathë,
– 100 gramë proshutë,
– 50 gramë sallam çaji apo ndonjë sallam tjetër,
– 1 vezë,
– 1 thelb hudhre,
– pak piper,
– fletë majdanozi,
– kaçkavall.


9626308755b922ebb0a9b5618094411_640x377.png


Përgatitja:
Specat lani, pritni përgjysmë dhe hiqjani farat.
Djathin thërrmojeni, shtoni vezën dhe proshutën e grirë në rende apo proshutën e çajit.
Shtoni hudhrën e grirë, fletë majdanozi dhe piperin. Të gjitha përzieni dhe mbushni specat.
Sipër qitni kaçkavallin e grirë në rende.
Piqni në 200 gradë Celsius rreth 20 – 30 minuta.


Ju bëftë mirë, – transmeton Telegrafi.
 

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

Choose the color combination according to your taste

Select Day/Night mode

You can use it by choosing the day and night modes that suit your style or needs.

Welcome to the forum 👋, Guest

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.